Friday, February 11, 2011

KENAPA dengan AKU?

testing mode.. 1..2...3.. ok.. line clear...


lately.. especially pas cuti raya cina ari tu... aku tak taw KENAPA DIRI INI asyik layan lagu jiwang karat giler nak mampus.. puas aku tanya diri aku.. 


"ain.. kenapa kau jadi cam nie?"


"aku takde jawapan! aku tak taw kenapa!"


(monolog dalaman antara ain dan hatinya.. (tiada kene mengena dengan Monoloque yang nyanyi lagu adinda kekanda tu yer.. harap maklum)


aku putus cinta ke? tak pulak.. kecewa?? kecewa ngan sapa?? aku happy jer dengan kawan2 aku.. keluar tengok wayang.. makan2.. ape lagi yang tak cukup? apa yang tak kenenya??


nie antara lagu WAJIB yang aku dengar sekarang.. sebelum tidur mesti kena dengar lagu2 ini... aku tetido pon sebab lagu nie jugak.. haishh...


1-perpisahan ini-1st edition feat aizat amdan
2-kekasihku di ambil orang-lemon T (aku rasa korang pon tak taw lagu ni)
3-langkah seiringan-exist
4-sendu di hatimu rindu di jiwaku-arrow
5-cinta terpendam-puteh
6-maaf dari hati-sofaz
7-bila cinta di dusta-screen
8-hari2 ku rindu-scorr
9-luahan hati-kristal


tu je la kot.. hahaha... jiwang giler.. tapi aku bukan la seorang PENJIWANG k! cuma.. entah laa... bab hati dan perasaan nie... susah nak cakap.. susah nak explain.. hope aku akan sembuh ngan cepat... aku nak berGUMBIRA! *wink2*




p/s-kalau NORA IWANA baca nie mesti dia cakap lagu2 tu lagu ZAMAN AKU! hahahaha

2 comments:

akuiwana said...

td mula2 aku tgk list mmg tu la aku nk komen wehhh!
ain,NI LAGU2 ZAMAN KO!MUAHAHAHA

ain hamiza said...

da agak daa!!! hahahaha... xleh blaa doe!