Saturday, February 12, 2011

hari yang GUMBIRA!

td.. FAUZAN mengidam nak makan pizza.. so.. dinner kitorang tadi kat pizza hut kat Jusco Seberang Perai (tempat feveret budak2 uitm).. kenyang giler kot! hahaha.. actually masuk hari ini da 3 4 kali gak la minggu nie g jalan2 kat jusco tu... kenapa? entah.. bosan kot.. lagipon best pe.. leh cuci2 MATA (untuk orang2 yang single cam AKU jer k!) tengok ABANG2... awww! hahaha....


kitorang sempat la jugak membeli belah baju tok pakai time gathering untuk student tourism yang bakal berlangsung minggu depan.. FAUZAN la paling belanja sakan tadi... aku ngan MIERA beli baju jer.. dia beli baju ngan seluar sekali.. hehehe...


the BEST part is... aku dapat makan apa yang aku idam2 kan sejak beberapa hari ini.... iaitu....... (buat2 bunyi gendang)




                     BASKIN ROBIN punye AISKRIM! nyum nyum!




                            aku yang kesedapan! HAHAHA




              old fashion butter pecan+jamaoca+caramel=nyum2!




                                           GUMBIRA!




hahaha... best2... then nak balik tadi singgah sebentar kat pasar/downtown perda... ramai orang... banyak giler barang.. especially SELENDANG! hahaha... aku ngan si FAUZAN sempat membeli selendang yang murah itu... overall... best gak la ini malam... nak pikir aktiviti esok pulak.. hehehe




nota kaki : balik terus sambung main baking life kt FB! hahahaha

4 comments:

akuiwana said...

beli selendang tapi TAK PAKAI NAK BUAT APA?

ain hamiza said...

mungkin aku suke mengumpul selendang kot! HAHAHA

akuiwana said...

drpd ko kmpul,baik ko sedekah je kt ak.hehe

ain hamiza said...

tak nak!! kau punye da byk kot!!! hahaha