Sunday, February 20, 2011

hari WANITA2 bergumbira aka GURLZ day out!!


cecite cecite!!


alkisah semalam punye cerita di mana 5 sekawanan berjantina perempuan keluar berpoya-poya sampai tak hengat dunia! hahaha... ok2.. aku guna ayat simple ok.. semalam merupakan hari yang BEST kerana kami yang terdiri daripada aku.. noor ain hamiza.. bersama NORA IWANAMIERA AZZUDINFAUZAN NABILAH dan NUR ALIA telah pergi berseronok2.. bermandi manda.. dan berjalan2 sampai lenguh2 kaki for the whole day.. dari kol 11 gerak dari rumah sampai la dah nak kol 1 pagi baru balek.. giler betol! huhu... lets check it out apa la yang kitorang buat sehari suntuk semalam k... hehehe


tempat pertama..
-sungai sedim, kulim, kedah
-2 jam perjalanan dari rumah
-pemandu terlatih : aku


gambar wajib sebelum bertolak

sebelum main air

bila da masuk dalam air.. sejuk woohh!!


AKSI2 dalam air.. hahaha

penerjun NEGARA!

 makan tengahari.. huhu


pemandangan 'INDAH'

pulang!!
 (sebelum pegi pulau balek make up dulu..haha)




tempat kedua
-queensbay, penang
-dalam 20 minit kot dari rumah
-pemandu terlatih : aku


 selepas make up! cun woohh!!

tepi laut kat queensbay..

dalam toilet kat queensbay!! haha.. 
(gambar wajib ble nampak cermin besar ye!)

tempat ketiga 
-night market, batu feringghi, penang
-tak dapat dipastikan masa perjalanan
-pemandu terlatih : aku
-penumpang yang penat : mereka


 lai lai! maru beli abang!
tepi kapal! huhuhu



tempat last sekali yg kitorang pegi ialah GURNEY.. hehe.. saje2.. lepak kat tebing2 tu.. melepaskan kepenatan pas jalan2 kat night market tu.. panjang kot pasar dia! naik semput aku taw! hahaha..kitorang cakap2.. borak2.. gosip2.. kira habes la khatam 1 buku tebal.. huhu.. sambil2 tu tunggu la air pasang.. time tu air surut.. air laut jauh gler.. pas air pasang sampai btol2 dekat ngan kitorang.. baru la kitorang pulang...


dalam perjalanan pulang.. ALIA ngan NORA sempat terlelap dalam kete.. pojan ngan miera borak ape ntah and aku maseh gagah memandu sehingga la sampai ke destinasi.. kesimpulannya.. best sangat hang out ngan korang! walaupon kita memang selalu hang out together kan.. tapi semalam la yang paling happening yaw!! thanx sangat kepada mereka2 yang menceriakan hidup aku!! kita memang truely BFF!!! huhuhu




p/s- pas nie nak pegi mane pulak??? hehehe

5 comments:

akuiwana said...

BAGOS!tp asal report lmbat??nk kena ni! *muka garang*

ain hamiza said...

haha.. sakit jari bos! maap!! len kali x wat lg! huhu

Cik Yana said...

Sedapnya berjalan :)

miera azzudin said...

trima kasih ye cik ain coz membawa kami berjalan2 dihujung mggu..haha

ain hamiza said...

cik yana : haha.. best2!!

miera : ye.. sama2.. next time g tmpt lain plak ye.. huhu