Thursday, February 10, 2011

kembali SINGLE... menjadi SINGLE

mula-mula sekali...


SINGLE=BUJANG


ok.. da taw kan maksud single? hahaha.. let me proceed.. kadang2 ada orang cakap.. SINGLE itu lagi BEST dari KAPEL (berduaan@berkasihan@sepasang kekasih).. and ada jugak orang cakap yang KAPEL tu lagi best.. ala.. cam tajuk lagu tu.. two is better than one.. ye laa.. untung la ada orang sayang kan.. hahaa.. arrghh.. lantak korang laa... setiap orang ada pandangan masing2 kan.. aku malas la nak masuk campur hal pemikiran korang tu..


sejak beberapa bulan ini.. aku kembali SINGLE... maksudnya.. tak terikat la dengan mana2 lelaki durjana laa.. HAHAHA.. kenapa? mengapa? sebab putus laa... sebab apa putus?? hahaha.. biar la aku je yang taw ye... hehehe... tapi.. pas kejadian itu... aku cam da give up nak berchenta2 nie.. sape2 yang penah putus chenta mesti la taw pe rasanye kan.. so.. paham2 sudaa~~


sejak menjadi SINGLE... banyak benda aku belajar... aku jadi lebih matang... fikiran aku lebih terbuka... dan lebih menghargai orang2 yang ada disekeliling aku.. especially kawan2.. bukan aku takde kawan ke ape dulu.. cuma aku kurang menghargai diorang.. ye la.. time tu nampak ABANG SAYANG jer kan.. orang lain da tak nampak daa.. asyik2 main mesej jer... bila ABANG SAYANG tepon terus lari masuk bilik atau tempat2 takde orang... keluar pon nak ngan ABANG SAYANG jer kan.. hahaha.. (sumpah bongok plak aku rasa bila ingat balik) tapi sekarang da lain daa.. bagi aku.. aku dapat rasa perbezaan yang berlaku itu.. aku lebih banyak lepak ngan kawan2.. share2 masalah or pape story panas2 ngan diorang.. dulu asyik berkepit ngan HP... sekarang.. HP pon leh tinggal2 jer.. entah la.. mereka sangat penting bagi aku sekarang.. tanpa mereka.. aku umpama.. mati.. macam pokok tanpa akar... rumah tanpa bumbung... kuali tanpa buntutnya (ok aku da mula merepek daa)..


so.. pada kawan2 aku.. especially yang 2 ORANG itu (F dan M)... aku nak cakap yang aku sayang korang!! hihihi.. sayang aku taw! (perasan betol!).. and for those yang sedang or ingin menjalinkan hubungan chenta... pikir betol2... seriuskah kamu menchentai dia... kalo setakat main2.. tak payah la.. buang duit.. buang masa... buang air mata jer! nak sayang orang memang senang... nak lupakan orang?? sakit jiwa wooo~~~




                                                                          ain fauzan miera


                                                                     alia ain nora.. aww!




p/s- aku ada ramai kawan yang best2! especially NORA IWANA and the geng! hahaha

4 comments:

mary ann ;) said...

wowowowoowowowowo.....

ain hamiza suda ada belog meyhhhh..cayalah!
welcome to the club bebeh! Hahahaha

akuiwana said...

apa mksud ko capslock nama aku eh?besar sungguh darjat aku kan?awwww!haha

akuiwana said...

btw boleh tak ltak gmbar senonoh cikit.nk gambar comolot ni jugak!!!

ain hamiza said...

mary :

thanx doe! huhuhu

nora iwana :

hahaha.. nape capslock? mesti la! nak tunjuk yg ko spesel dan penting jugak! aku suke gambar tu! nampak yang ko sayang aku! HAHAHA