Saturday, April 30, 2011

hari ini BEFDAY MIERA!

selamat ari tua..
selamat ari tua..
selamat ari tua MIERA AZZUDIN..
selamat ari..... tua.. 
hehehehe...

hahaha.. ok.. hari ini merupakan befday kawan aku yang merangkap housemate... roomate.. classmate.. carmate.. dan pape lagi lahh.. yang ke....... 20 tahun.. hehehehe.. oleh sebab dia belikan aku kek masa befday aku dulu.. so.. aku ngan fauzan pon belikan kek tok dia jugak.. tapi.. oleh sebab da last2 sem nie kan.. tak dapat laa nak celebrate dia mewah2.. kita makan kek jer la ok! so.. to her.. hepy befday! semoga panjang umo dan dimurahkan rezeki... hepy2 selalu k! hehehe


 ini laa kek dia.. tiramisu ok! her favorite taw! hihihi

 befday gegurl! hehe

 kasi potong itu kek! 

sila abaikan pemandangan belakang itu k!


p/s-tibe2 teringat befday aku yang da lama lepas tu.. hehehe




4 comments:

mary ann ;) said...

besday dia ke???

tolong wish HAPPY BIRTHDAY kat dia okay..semoga panjang umur! ;) ;)

Amoi said...

Selamat Hari Jadi :D

apik pehe said...

hehe..hepi besday untuk dia

Khuzrin Kamarudin said...

Sampaikan salam hari lahir pada dia... hehehe..