Wednesday, April 13, 2011

cerita BUKIT TINGGI!

kali ini aku nak bawak korang sume g bukit tinggi plak! hehehe.. last post kat langkawi kan.. sekarang terbang tinggi-tinggi sikit.. iaitu ke bukit tinggi! taw tak bukit tinggi kat mana?? kat pahang laa.. hehehe.. beberapa minggu lepas aku join trip pegi sini.. best wooh! tempat yang kitorang pegi tu.. colmar tropicale.. tempat tu bangunan dia ala2 kat france gitu! syok taw! tapi kat sana pon ade gak japanese garden yang terletak kat atas bukit lagi tinggi dari colmar tropicale tu.. malas nak ceghite.. moh le usha2 gambo!


japanese garden..






ni la part paling best! kimono session! amacam?? ade cam awek jepun tak?? hahaha

 comel2 jer kan! huhuhu

 those 2 gurls tu my beloved housemates.. yang laki tu.. ehem2.. lecturer kitorang! hehehe
dia pon kepingin mau jadi cowok jepun! hahaha




 banyak komplen yang diterima tentang gambar2 di atas ialah....
"muka da comel.. baju da cantek.. tibe2.. tengok kasut??? haishh~~~

 antara mereka2 yang menyertai trip ini..



colmar tropicale





amacam?? cantekkan?? huhuhu.. actually mase trip tu banyak gila tempat yang kitorang pegi.. cam tempat tengok kelip2.. i-city dan macam2 lagi.. tapi tempat nie gak la yang memikat hati aku! hehehe... entrance fee masuk tempat nie sorang rm12 yer.. untuk kanak2 tak taw la pulak.. so.. dari korang gi oversea.. ape kate usha2 negeri sendiri dulu?? malaysia banyak tempat cantek2 taw! huhuhu


p/s-nanti pas kawen nak honeymoon kat malaysia jer la! hikhikhik (gatal!)

2 comments:

alongxp said...

owh...inilah tempat yang dimaksudkan tu...

ain hamiza said...

yup2.. hehehe