Thursday, April 28, 2011

BILA da tinggal 1 paper....


hai kawan2... hehehe

Paper come.. paper go.. hahaha.. pejam celik pejam celik 4 paper telah berlalu.. tinggal 1 paper jer lagi yang bakal berlangsung pada sabtu pagi.. nama paper tu.. computer reservation system aka mr ABACUS.. subjek ni bagi aku tough laa.. susah kot.. ingat senang ke nak wat kapal terbang punya tiket reservation? nak tukar2 tarikh la.. penumpang yang request nak diet meal laa.. nak divide2 laa.. nak bayar separuh cash separuh kad kedit laa.. haishh.. susah taw! naseb baik lecturer hensem (walaupon da kawen).. so subjek nie laa yang aku paling fokus time kelas! hahaha (classmate aku baca nie memang abes laa aku).. haishh.. harap2 berjaya laa aku menjawap paper nie nanti...

macam student2 lain jugak.. bila daa last2 paper nie.. perasaan nak balek rumah or kampung halaman sangat2 laa membuak2.. hingga melimpah ke ladang gandum.. haha (merepek sudaa).. aku pon tak lari dari perasaan yang sama jugak.. rasa tak sabo2 nak balek.. rasa penang nie sangat sesak dan panas.. walaupon selangor pon panas jugak.. tapi penang lagi panas ok! sila percaya.. time sekarang nie pon ramai jer membe2 aku yang da balek dan selamat sampai di rumah dan mungkin sedang makan2 bersama keluarga.. haishh.. jeles taw tak! sabo jer la! tapi yang paling sakit.. penyakit M aka MALAS.. haishh.. dari sem lepas2.. tak baik2 jugak penyakit nie.. bila last paper jer.. rasa nak tu laa.. nie laa... malas malas malas.. walau susah mana pon soalan tu.. still nak malas malas jugak.. konsep redha dan tawakal selalu digunakan masa last paper nie.. hahaha... so.. kepada korang yang tengah exam jugak.. gudluck! yang da selamat sampai rumah.. untung la da balek! dok rumah diam2! hahaha.. tata.. :)