Sunday, April 17, 2011

Majlis MAKAN2...


Hai u olllz

 Actually kan.. aku baru perasan.. blog aku nie dipenuhi gambo2 je kan! hahaha.. ye laa.. da aku pegi sane sini.. sume benda la aku nak share ngan korang.. nak korang tengok.. dan jugak nak buat korang rasa nak pegi jugak tempat tu! hehehe.. entah laa.. sekarang belum timbul lagi minat nak menulis panjang2.. cam blogger2 lain.. diorang cam suka taip panjang2.. bercerita.. tapi aku? maybe aku lagi suka letak2 gambo kot! hehehe.. 

baiklah.. untuk post kali ini.. aku nak share with u ollzz laa kan.. majlis yang aku pegi ari tu.. which was MAJLIS ANUGERAH DEKAN FAKULTI PENGURUSAN HOTEL DAN PELANCONGAN... majlis ni diadakan kat Paradise Sandy Beach Resort, Tanjung Bungah, Pulau Pinang... actually majlis nie dibuat untuk meraikan student2 yang dapat dekan last sem.. memang every semester kelab dekan akan anjurkan majlis nie.. best taw! makan beso lagi! dapat naik pentas n dapat la sijil n plaque.. hahaha... ok laa.. jom usha2 gambo2 aku ngan kawan2 seperjuangan aku nie k!

 ini saya! comel kan! haha

 sebelum majlis bermula.. amek2 gambo dulu! hehehe

nie la antara coursemate2 aku yang dekan! hehe

gambo bawah : masa majlis berlangsung.. dalam ballroom..

nie pulak persembahan dari kelab Persada! 

 pelajar cemerlang! hehehe

sesi bergambo sebelum balek! 

me with my beloved housemate! diorang pon dekan jugak!

sejak aku ngan housemate aku satu umah dapat dekan.. NORA IWANA (classmate) and the geng stat la panggil kitorang umah dekan! hahaha.. papepon.. hopefully tok sem nie aku dapat la dekan lagi.. Insyaallah! korang2 pon boleh dapat dekan jugak.. tapi kene usaha lebih sikit laa.. har har har..

*dekan-perkataan yang digunakan kalo korang punya pointer lebih 3.5 ke atas..

p/s- da stat study week nie.. bile nak study?? haishhh~~~


2 comments:

apik pehe said...

hehe..xper ain..setiap blogger ader cara penyampaian tersendiri..hehe..apik pon banyak gambar..hehe

wahhh..dekan tuhhhh..tahniah

ain hamiza said...

hahaha.. tapi apik kreatif kot! suke lukis2! huhu..

btw.. thanx! hehehe