Friday, March 4, 2011

MARI pergi MAKAN2!!

Petang tadi.. me and my beloved housemates.. FAUZAN NABILAH and MIERA AZZUDIN.. pegi la makan kat tempat makan ala2 korea gitu! huhuhu.. nama tempat tu.. SEOUL GARDEN.. makan stimbot ok! huhuhu.. i loike! actually da lame da nak pergi makan kat sini tapi tak berkesempatan pulak.. so.. baru hari ni dapat pergi makan kat sana taw.. kalau kat penang... ada kat juru and gurney plaza kalau tak silap.. tempat2 lain sila google yer.. hehe.. kalau korang terasa nak melantak stimbot.. makan la kat sini coz harganya affordable and korang leh melantak banyak mana  korang nak! dok lama2 kat situ pon takde orang nak halau.. huhuhu.. tak payah nak malu sangat la kan kalau nak tambah... kalo nak makan sini better korang jangan makan pape sebelum datang.. rugi woohh!! kitorang pon makan tu da kira sarapan+lunch+dinner sekali.. hahaha...tambahan pula.. ada student price ok! sila bawak kad matrik anda kalau nak dapat harga murah.. huhu.. jom usha gambar!


inilah pintu gerbang aka muka depan seoul garden, juru, penang...

 acara merebus dan memanggang.. sup tu leh pilih sup yang korang suka!
tangan blur : tangan pojan..

 daging black pepper ngan ayam ape ntah.. sedap wooh! berpinggan2 kitorang tambah! haha

masak2...

 tukang makan! miera and pojan

saya jugak! hihihi

 suasana hari raya.. eyh.. salah. suasana dalam restoran..
(sebenarnya nak tangkap gambar abang kacak di hujung sana! hahaha)

tempat amek makanan.. banyak kan??ada daging2.. kerang.. bola2.. buah2.. dan macam2 lagi!
 huhuhu

dessert kami! ade macam2 flavor aiskrem and buah2 yang best!

benda paling best! dapat voucer!! hoho.. 


ok.. gambar last tu.. kitorang beli kad cam kad diskaun tu la.. kalau makan kat mana2 cawangan seoul garden boleh dapat 10% diskaun kalau tunjuk kad nie.. xde expired date ok! then.. dapat plak voucher tu!  memang best la kan! haha.. so.. sape2 nak pegi ngan aku next time?? sila isi borang sekarang! tempat terhad! hahaha..

kami!

balek jer dari makan2.. terus pegi jusco sebab si pojan nak beli seluar katanya.. last2.. dia beli seluar ngan baju.. aku pon terbeli baju jugak! haishh~~~ nafsu... nafsu... pantang betol nampak baju cantek! ada baju baru beli dalam almari tu pon tak pakai2 lagi.. adoiii~~~ hehehe.. 

k la.. tu jer laporan tok ari ni.. ciaww~~~


p/s-ari2 nak makan sedap2 jer! bankrap bapak aku! hahaha

3 comments:

nelly said...

Makanan !!
nyum2 ..

apik pehe said...

haha..nk gak try p makan kt situ..rmai orang kater best

ain hamiza said...

nelly : best kan! huhuhu

apik : best la! g la nnt k! hehe