Monday, March 7, 2011

bila da DEMAM....

Dengan ini diumumkan bahawa hari ini aku mengalami pening yang teruk.. batuk2 yg maseh lagi dalam peringkat sederhana teruk.. lubang hidung yang tak henti2 mengeluarkan cecair HIJAU KUNING2... mata yang berair2 seperti baru pas tengok citer nur kasih.. ok2.. pendek kata aku demam la kan.. amacam? complete tak pakej yang aku dapat?? huhu.. dan baru sebentar tadi.. cecair yang keluar dari lubang hidung itu bertukar jadi warna merah.... heh.. aku benci betol la bila sakit2 nie... tapi takpe... aku redha jer.. makan ubat nanti ok la tu..

and macam biasa.. kalau aku demam atau sakit.. mesti aku akan demand kalau bab2 makanan nie.. makan nak sedap aje! haishhh.. bankrap bapak aku dapat anak cam nie.. hahaha.. tok demam kali ini yer kawan2.. aku mengidam la nak makan KFC.. so.. tadi.. pegi la drive thru KFC ngan cik miera.. huhuhu

yeah!! ini la yang perut aku jerit2kan sebentar tadi! dapat jugak akhirnya! hahaha (gelak jahat)

 toasted pocketful ini telah kembali di kfc yer kawan2! sila dapatkan sementara stok maseh ada!
(aku pon tak taw la nape aku ngidam nak makan benda nie.. haishh)

pujaan hati sepanjang zaman. cheeezzzyyy wedges! nyum2!


haha.. saje jer nak share ngan korang.. bukan nak berlagak ok! aku kalau demam cam nie la.. makan benda2 yang aku nak makan jer.. kalau tak.. tak makan langsung la jawabnya.. haishh.. ada ke orang cam aku nie?? bukan patutnya takde selera makan ke? bila tak makan... leh kurus?? heh.. bila la nak kurus nie?? hahahaha..

p/s- sila jaga kesihatan anda! jangan main hujan k! huhu

2 comments:

hatori_raizo said...

nie demam ka apa nie...
demam x mkn ke!!!hahahahaha

ain hamiza said...

haha.. ntah laa.. mkn nk sedap2 jer! huhuhu