Wednesday, August 24, 2011

Malang TAK BERBAU

Assalamualaikum..

        ok2.. kenapa malang tak berbau? sebab kita tak boleh nak bau2 or rasa2 or cium2 bau malang tu. sebab malang tak mengeluarkan bau seperti bau2 ayam golek kat bazar.. (haishh.. apa aku dok merepek nie!).. dan kenapa? kenapa aku guna tajuk malang tak berbau nie sebagai tajuk entry kali ini? yaa.. sebab sebuah insiden.. kecelakaaan.. kemalangan telah menimpa pada diri ini AHAD yang lalu... di mana aku.. telah jatuh TERGOLEK seperti ayam GOLEK kat bazar.. macam mana aku boleh jatuh TERGOLEK? biarlah RAHSIA.. hanya orang2 yang nampak je taw macam kejadian itu berlaku.. dan macam biasa.. kalau jatuh.. mesti sakit.. da sakit sambil nangis GULING2 tu.. aku di bawa ke hospital untuk dibedah siasat..

 aku terus di bawa ke sini kerana mengalami cedera "parah"

 Pakcik hospital menolak aku yang berat nie ke dalam hospital.. terima kasih PAKCIK!

 'mangsa kecelakaan'

 muka BAHAGIA selepas menerima rawatan..
"this is BEST BRO!"

ini gambar BETOL.. takde GOOGLE2 ok!


sejak peristiwa berbau itu.. aku sangat susah untuk bergerak2.. walaupon dapat MC.. aku cekalkan hati untuk ke kelas untuk menghadapi test2 dan presentation2. nasib baik kaki kiri.. so aku still boleh drive dengan jayanya.. dan sejak hari itu aku sedar akan kenikmatan mempunyai dua kaki yang berfungsi dan sedar bahawa tandas duduk memang best bila kaki sakit2 cam nie.


kepada kawan2 yang mengenali diri ini.. 
doakan aku cepat sembuh!
da nak raya weyhh!!
aku nak raya puas2!
aku nak kawen!
dan melahirkan anak2 yang comel untuk suami aku!!

sekian.. terima kasih.. :p

2 comments:

apik pehe said...

ishk2..ni mesti tengok laki ensem sampai tak tengok jalan depan kan?

ain hamiza said...

eyh.. cm ne apik taw nie?? haishh.. kantoi sudaa!!!!